ZIE HIER DE GEWRAAKTE VIDEO

In haar laatste video laat Yvonne Coldeweijer aan duidelijkheid niets te wensen over; volgens haar is het klaar als een klontje dat Marco Borsato nog altijd vreemd gaat.

Het zou nu gaan om een vrouw uit zijn fanclub, die door Yvonne Naomie wordt genoemd. En Marco zou als de dood zijn dat het uitkomt. Marco staat er volgens Yvonne om bekend dat hij 'flikflooit in de fanclub.”

Ze vertelt ook nog hoe en waar hij seks zou hebben gehad met Naomie: “Nu hebben ze een paar weken geleden in de Oudorperpolder afgesproken in de buitenlucht, in een weiland, en hebben ze daar dus s*ks gehad naast een koe. Er is zelfs een man langsgelopen met een hondje en die heeft nog ‘hoi’ gezegd.”

Nu zou de grens volgens Marco zijn bereikt. Althans dat vertellen mensen uit zijn omgeving.' Hij sleept Yvonne Coldeweijer voor de rechter', weten insiders

En daar maakt Marco een goede kans, want nergens in de video is het weerwoord van Marco te vinden en volgens goed journalistiek gebruik is hoor/ wederhoor gebruikelijk.

Daar zal de rechter zeker een punt van maken. En verder zijn er nergens quotes te vinden van de vrouw met wie hij seks heeft gehad.

En.... als deze vrouw slim was geweest, had ze naar een van de bladen kunnen gaan en als ze dan zelf het verhaal met foto had verteld, zou daar aardig voor zijn betaald.

Marco moet nu wel de gang naar de rechter maken voor bijvoorbeeld laster en smaad, anders is het toch: wie zwijgt stemt toe. En ja, dan is de verzoening met Leontien weer snel geschiedenis.