B&B Vol Liefde deelneemster Marian Trottb deelde een Instagram bericht waarin ze haar villa te koop zet. Anderen schreven dit bericht klakkeloos over, maar wij legden contact met haar om meer te weet te komen over de vraagprijs van haar villa, wat haar plannen zijn, hoe het gaat met de bedreigingen en hoe staat het met de verkoop van haar makelaarskantoor.

Vraagprijs villa Marian Trott (B&B VOL LIEFDE)

Marian heeft haar villa te koop gezet, omdat ze het niet alleen zat is na alle bedreigingen, maar zich ook niet meer op haar gemak voelt in de villa. "Ik heb de villa te koop gezet voor een vraagprijs van 2,3 miljoen euro.

EINDE B&B VOOR MARIAN

Wanneer de villa is verkocht, dan stop ik ook gelijk met Bed & Breakfast. Even op adem komen. Ik ga overigens niet terug naar Nederland, maar ik heb mijn oog laten vallen op een optrekje in het historisch centrum van Tavira. ( ligt ook in de Algarve).

Hoe staat het met de bedreiging van Marian Trott en de verkoop van haar makelaarskantoor?

Ik word overigens op dit moment niet meer bedreigd, maar de lol is er gewoon van af. Er is teveel gebeurd. Mijn kantoor is helaas nog  niet verkocht. Er was wel interesse, maar we zijn niet tot elkaar gekomen.".

Foto's villa Surga

Uiteraard heeft bekendeburen.nl ook de foto's van Marians' villa Surga in Budens!