Huizen
15 mei 2018
 

Marianne Thieme van de Partij voor de Dieren koopt twee onder 1 kap woning. Zie foto's

Haar scheidingshuis is nog niet verkocht, maar Tweede Kamerlid Marianne Thieme heeft toch een eigen huis gekocht.

Marianne Thieme van de Partij voor de Dieren heeft recent een twee onder 1 kapwoning gekocht vlakbij het centrum van het Utrechtse plaatsje Maarssen. Daar staat ook nog alijd haar scheidingshuis te koop. Die was al verkocht, maar de koper kon zijn hypotheek niet rond krijgen en moest de woning dus weer in de verkoop worden gezet.

Voor haar nieuwe optrekje heeft Marianne een prijs betaald van 590.000,-- euro en er een hypotheek op laten vestigen van 635.000,-- euro. De vraagprijs lag overigens op zes ton euro. De twee onder 1 kapwoning heeft een woonoppervlakte van 140 vierkante meter.

Het aantal kamers bedraagt zes, waaronder vijf slaapkamers en 1 badkamer, verdeeld over twee woonlagen en een vliering.. De keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Is luxe en voorzien van diverse inbouwapparatuur. De auto kan worden geparkeerd in de aangebouwde stenen garage.

In de achtertuin kan Marianne heerlijk zonnen. Deze is negentig vierkante meter groot en gelegen op het zuid oosten.

Ad Blocker gedetecteerd

Onze website maakt veel kosten en daarom hebben wij inkomsten uit advertenties voor het voortbestaan van BekendeBuren hard nodig.

We verzoeken je dan ook vriendelijk of je voor bekendeburen.nl een uitzondering wil maken in je Ad blocker.