Al sinds 2014 probeert Mariska Hulscher, tegenwoordig werkzaam achter de schermen op de redactie van het programma 'Pauw' van Jeroen Pauw, haar vrijstaande villa in Baarn te verkopen. In mei van dit jaar zette ze haar optrekje, nadat de villa de tijdje uit de verkoop was geweest, te koop voor een bedrag van 725.000,-- euro.

Ondanks dat de huizenmarkt in een stijgende lijn zit, heeft Mariska geen koper kunnen vinden en heeft ze om die reden de vraagprijs verlaagd naar 700.000,-- euro. Met deze prijs hoopt ze meer belangstelling te krijgen.

Zelf kocht ze haar optrekje in juni 2007 voor 613.000,-- euro en liet er een hypotheek op vestigen van 7 ton euro. Winst dus er dus zeker niet meer in. Een verlies lijkt realistischer. De koper krijgt voor zijn of haar geld een villa met een totale woonoppervlakte van 148 vierkante meter. In totaal zijn er 6 kamers, waaronder 5 slaap- en 1 badkamer.

Dit alles verdeeld over twee woonlagen, een vliering en een kelder. De keuken is een lust voor het oog en beschikt over alle denkbare luxe inbouwapparatuur. De achtertuin, die is aangelegd door een tuinarchitect is 60 vierkante meter groot en ligt op het zuiden.

De auto kan worden geparkeerd in een vrijstaande stenen garage. Uiteraard ontbreekt in de villa van Mariska ook niet de romantische openhaard.