Mei 2014 zette Mariska Hulscher, momenteel werkzaam als redactielid van het programma 'Pauw' van Jeroen Pauw en tv presentatrice, haar vrijstaande villa in Baarn in de verkoop voor een prijs van 699.000,-- euro.

Het lukte haar niet om een koper te vinden en vervolgens heeft ze de villa verhuurd. Maar nu twee jaar  later probeert Mariska het nog maar eens en heeft ze haar optrekje in de markt gezet voor een prijs van 725.000,-- ofwel 26.000,-- euro hoger dan twee jaar geleden.

Zelf kocht zij de villa in juni 2007 voor 613.000,-- euro en liet er een hypotheek op vestigen van 7 ton euro. De koper krijgt voor zijn of haar geld een villa met een totale woonoppervlakte van 148 vierkante meter. In totaal zijn er 6 kamers, waaronder 5 slaap- en 1 badkamer.

Dit alles verdeeld over twee woonlagen, een vliering en een kelder. De keuken is een lust voor het oog en beschikt over alle denkbare luxe inbouwapparatuur. De achtertuin, die is aangelegd door een tuinarchitect is 60 vierkante meter groot en ligt op het zuiden.

De auto kan worden geparkeerd in een vrijstaande stenen garage. Uiteraard ontbreekt in de villa van Mariska ook niet de romantische openhaard.