Marvin Breukhoven, zoon van Connie en Hans Breukhoven, heeft zijn driekamer appartement in Amsterdam Zuid te koop gezet voor een bedrag van 650.000,-- euro. Zelf kocht hij zijn optrekje in juli 2008 voor een prijs van 447.000,-- euro en kreeg van mamma Connie eind 2012 een hypotheek van 200.000,-- euro .

Die was blijkbaar nodig na de verbouwing, want het appartement zou in 2009  voor 150.000,-- euro zijn verbouwd. Maar ondanks dat gloort er een winst van meer dan een halve ton euro aan de horizon en daar zal Marvin zeker niet ontevreden mee zijn.

De koper krijgt een driekamer appartement met een woonoppervlakte van 78 vierkante en heeft twee slaapkamers en 1 badkamer die voorzien is van een riante inloop regendouche. Koken kan in de royale woon/ eetkeuken, die is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur.

Ook is er nog een aparte ruimte voor een was-en droogmachine. Natuurlijk ontbreekt het balkon niet en is het appartement voorzien van airco. Parkeren kan via een parkeervergunning van de gemeente Amsterdam.