Huizen
2 juli 2017
 

Marvin Breukhoven zoekt huurder voor zijn luxe driekamer appartement in Amsterdam Zuid. Zie foto's

Marvin Breukhoven, zoon van Connie Breukhoven, zoekt een huurder voor zijn prachtige luxe driekamer appartement in Amsterdam Zuid.

Marvin Breukhoven heeft zijn luxe driekamer appartement in Amsterdam Zuid te huur voor een bedrag van 2450,-- euro per maand. Vorig jaar november vroeg hij nog een huur van 2500,-- euro en had hij hetzelfde appartement te koop gezet voor de prijs van 650.000,-- euro, maar Marvin is nog altijd de eigenaar.

Wie het appartement wil huren moet wel een waarborgsom betalen van 4900,-- euro, maar dan heb je ook wat. De huurder krijgt een driekamer appartement met een woonoppervlakte van 78 vierkante en heeft twee slaapkamers en 1 badkamer die voorzien is van een riante inloop regendouche. Koken kan in de royale woon/ eetkeuken, die is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur.

Ook is er nog een aparte ruimte voor een was-en droogmachine. Natuurlijk ontbreekt het balkon niet en is het appartement voorzien van airco. Parkeren kan via een parkeervergunning van de gemeente Amsterdam.

Zelf woont Marvin in een luxe appartement aan een van de grachten in Amsterdam.

Ad Blocker gedetecteerd

Onze website maakt veel kosten en daarom hebben wij inkomsten uit advertenties voor het voortbestaan van BekendeBuren hard nodig.

We verzoeken je dan ook vriendelijk of je voor bekendeburen.nl een uitzondering wil maken in je Ad blocker.