In juli van dit jaar zette Mary Borsato, de moeder van Marco, haar vrijstaande landhuis in Stompetoren te koop voor 769.000 euro. Zelf kocht ze het prachtige optrekje in maart 2000 van haar zoon Marco Borsato voor een prijs van 363.000 euro. Er lag dus een mooie winst in het vooruitzicht

Mary Borsato maakt vette winst op haar huis

En dat is nu dan ook werkelijkheid geworden. Mary Borsato heeft haar landhuis verkocht voor de vraagprijs en pakt o.b.v. haar koopsom een winst van maar liefst 406.000 euro. Kassa! Het oude huis van Marco brengt dus financiele voorspoed. Nu heeft Marco Borsato toch al iets met huizen en familie, want ook in zijn nieuwe huis woont hij inmiddels niet meer alleen.

INDELING LANDHUIS MARY BORSATO.

Maar terug naar het verkochte landhuis van Mary Borsato. Wat heeft de koper gekocht? Het vrijstaande landhuis heeft een woonoppervlakte van 143 vierkante meter en telt in totaal vier kamers, waaronder drie slaap- en 1 badkamer.

Dit alles is verdeelt over twee woonlagen plus een zolder. Marco, die een goede kok is, zal zeker vaak in de open luxe keuken hebben gekookt voor zijn moeder. Niet alleen is er een kookeiland, maar de keuken is daarbij voorzien van allerlei inbouwapparatuur.

Door de hoge ramen heb je prachtig uitzicht over de uitstrekte weiland. Ook is er nog een hele leuke blokhut, voozien van kitchenette die je kan inrichten als werkkamer. De tuin is rondom en er bevindt zich ook in de achtertuin een prachtig zonneterras.

MARCO BORSATO

Parkeren kan gewoon op eigen terrein. Kortom; een schitterend object..Waar Mary gaat wonen is niet bekend. Eerder had Marco Borsato haar aangeboden voorlopig bij hem in te trekken.