. ZIE HIER DE VIDEO VAN HET LANDHUIS

Maar liefst 23 jaar heeft Mary Borsato, de moeder van Marco, in dit schitterende landhuis gewoond en nu heeft ze besloten om deze in de verkoop te zetten voor een vraagprijs van 769.000 euro

INDELING LANDHUIS MARY BORSATO.

Is niet eens zo duur als je ziet wat je voor deze prijs allemaal krijgt. Het vrijstaande landhuis heeft een woonoppervlakte van 143 vierkante meter en telt in totaal vier kamers, waaronder drie slaap- en 1 badkamer.

Dit alles is verdeelt over twee woonlagen plus een zolder. Marco, die een goede kok is, zal zeker vaak in de open luxe keuken hebben gekookt voor zijn moeder. Niet alleen is er een kookeiland, maar is de keuken voorzien van allerlei inbouwapparatuur.

Door de hoge ramen heb je prachtig uitzicht over de uitstrekte weiland. Ook is er nog een hele leuke blokhut, voozien van kitchenette en wat je kan inrichten als werkkamer. De tuin is rondom en er bevindt zich ook in de achtertuin een prachtig zonneterras.

Parkeren kan gewoon op eigen terrein. Kortom; een schitterend object waar Mary zeker niet teveel voor vraagt. Moeder en zoon zijn maar druk in de weer met huizen, want zo zou Marco recent een kerkappartement hebben gekocht in Alkmaar.

DIT GAAT MARY BORSATO VERDIENEN AAN HAAR LANDHUIS

Maakt Mary nog winst? Jazeker; zelf kocht ze het landhuis in 2000 voor een bedrag van 363.024 euro en liet er een hypotheek op vestigen van 575.000 euro. Als het meezit pakt Mary tegen de twee ton winst.

Zij kocht dit landhuis van haar zoon Marco Borsato, die hierna verhuisde naar Blaricum.