Voordat de familie Gillis van het SBS programma 'Massa is Kassa' neerstreek in de villa in Neerpelt, woonden zij in dit prachtige penthouse in het Belgische plaatsje Lommel.

Peter en vriendin Nicol vonden het beter dat de kinderen opgroeien in een omgeving waar zij lekker kunnen buitenspelen en dat was moeilijk met het penthouse.

Het staat nu te koop voor een van 895.000 euro, maar daar krijg je dan ook nog eens alle meubelen bij, die met zorg zijn uitgezocht door Nicol. Het moet natuurlijk wel je smaak zijn.

Het penthouse heeft een woonoppervlakte van 205 vierkante meter en telt in totaal vijf kamers, waaronder drie slaap- en twee badkamers waarvan een er een mooie tweepersoons jacuzzi heeft.

De keuken is prachtig en heeft buiten alle denkbare inbouwapparatuur ook nog een kookeiland. Verder is het penthouse voor zowel binnen als buiten voorzien van een Bose geluidssysteem.

En wat te denken van het 150 meter grote terras voorzien van verwarmers, een gashaard en een buitenkeuken. Je kunt hier dus makkelijk het hele jaar vertoeven.

Kortom: een droom optrekje. Oordeel zelf maar!