Vorig jaar werd bekend dat Matthijs van Nieuwkerk en zijn vrouw Karin Munster na een huwelijk van 35 jaar gingen scheiden. Pas 23 februari van dit jaar werd de scheiding ingeschreven bij de Burgerlijke Stand van Amsterdam.

Daar de Karin en Matthijs waren getrouwd op huwelijkse voorwaarden met iedere uitsluiting van elke gemeenschap van goederen moest het onroerend goed nog worden geregeld. Dat is oktober j.l. eindelijk gebeurd.

Kort gezegd komt het hier op neer: Karin krijgt het pand aan de Bloemengracht in Amsterdam waar de ex en jarenlang lief en leed hebben gedeeld en Matthijs de woonboerderij in het plaatsje Eefde.

Hij heeft hier, volgens de kadastrale gegevens wel 4 ton euro voor moeten betalen. Door plussen en minnen heeft hij de koopsom niet op tafel hoeven te leggen. Matthijs heeft gekozen voor de woonboerderij omdat hij hier al menig weekend had doorgebracht.

Het was voor hem de ideale plek om de drukte van de stad Amsterdam te kunnen ontvluchten. Hier genoot hij altijd van de natuur en de rust. En de laatste tijd heeft hij hier regelmatig tijd doorgebracht met zijn nieuwe liefde Martha Riemsma.

Een droom is nu voor Matthijs dus werkelijkheid geworden. Zie op de foto o.a. hoe hij hier geniet!

.