De meiden van O'G3NE hebben samen met hun vader Rick het ouderlijk huis in het Brabantse plaatsje Fijnaart, waar ook Frans Bauer woont, te koop gezet voor een prijs van 375.000,-- euro. Nadat hun moeder Isolde op 12 juli vorig jaar overleed aan de gevolgen van botkanker, bleef hun vader Rick alleen achter.

En natuurlijk heeft hij aan het huis geen al te prettige herinneringen en heeft daarom een penthouse gekocht in het plaatsje Drimmelen. Zodoende hebben de meiden het huis, waar zij hun jeugd hebben doorgebracht, te koop gezet. Hun ouders kochten dit huis in 1999 voor een prijs van 204.200,-- euro en lieten er een hypotheek op vestigen van 310.000,-- euro.

De vraagprijs is overigens een van af prijs.  De woning heeft een woonoppervlakte van 131 vierkante meter en telt in totaal vijf kamers, waaronder vier slaapkamers en 1 badkamer. Dit alles is verdeeld over twee woonlagen en een vliering.

Er is een mooie woonkeuken, voorzien van diverse inbouwapparatuur.  De garage is omgevormd tot een kantoor. Zonnen kan in de riante achtertuin van 75 vierkante meter, die gelegen is op het zuidwesten.