DIT IS HET PENSION DAT DE MEILANDJES HEBBEN GEKOCHT

Het is zeker geen publiek geheim dat met name Martien er gek op is om een pand onder handen te nemen. Dat is wel duidelijk geworden met Chateau in Frankrijk en de boerderij in Hengelo GLD.

Op dit moment draait het seizoen o.a over de oplevering van het Chateau aan de nieuwe eigenaren. De Meilandjes hebben ondertussen al aangekondigd dat er een achtste seizoen komt.

Bekendeburen heeft van insiders in Noordwijk begrepen dat Erica en Martien een pension in Noordwijk hebben gekocht. Het gaat om pension Kristina.

Dit pension heeft een woonoppervlakte van 421 vierkante meter en telt in totaal 14 kamer met grotendeels een eigen badkamer. Alles verdeelt over twee woonlagen.

De liggiing is gunstig. Het ligt op loopafstand van het centrum van Noordwijk, maar ook het strand, de zee, de duinen en de boulevard zijn binnen handbereik.

Wat de Meiland hiermee gaan doen is nog niet bekend. Wordt het een pension of weer een B&B. Ook is het uiteraard mogelijk dat de Meilandjes het pension van de eigenaren hebben gehuurd voor het achtste seizoen.

Dat merken we vanzelf wel! Duidelijk is in ieder geval dat Erica en Martien zich heerlijk kunnen uitleven in dit project!