Om er sneller vanaf te komen hebben zij besloten om de vraagprijs te verlagen van 1.295.000,-- euro naar 1.150.000,-- euro. Dat is verlaging van maar liefst 145.000,-- euro ofwel meer dan 10% van de vraagprijs.

Het landhuis aan de Straatweg in Breukelen is echt een lust voor het oog. En zeker ook door de prachtige tuin en terrassen die zijn ontworpen door Jurgen zelf. Het verdient daarom een koper.

De koper krijgt voor iets meer dan een miljoen euro een schitterend direct aan de Vecht gelegen zeer luxe landhuis met een totale woonoppervlakte van 137 vierkante meter.

Het optrekje beschikt over vier kamers, waaronder drie slaapkamers en een badkamer. Dit alles verdeeld over twee woonlagen. De keuken heeft een kookeiland en alleen maar hoogwaardige apparatuur.

Zowel de woonkamer als de masterbedroom kijken direct op de Vecht. Je kunt het slechter treffen. Verder liggen er rondom het landhuis een voor-zij-en achtertuin. De zijtuin is 264 vierkante meter groot en ligt op het westen.

Verder is er een parkeerruimte voor 2 auto's en je hebt een eigen aanlegsteiger aan de Vecht. Helaas blijft er voor Milika en Jurgen bij verkoop, op basis van de hypotheek geen winst over.

Ze kochten hun paleis in september 2008 voor een prijs van 735.000,-- euro en namen er een hypotheek op van 1.250.000,-- euro. Belangrijker voor hen is dat het landhuis snel zal worden verkocht, zodat ieder weer zijn eigen leven kan opbouwen!