Milika Peterzon en Jurgen Smit hebben eindelijk een koper kunnen vinden voor hun riante en luxe villa in Breukelen. Natuurlijk moesten ze wel op huizenjacht en vonden deze zeer leuk gelegen semi bungalow in Nigtevecht, de plaats waar o.a. ook Wendy van Dijk woont.

Zij hebben het optrekje niet gekocht, maar gehuurd voor 1350,-- euro per maand. De semi-bungalow heeft drie kamers met een totale woonoppervlakte van 70 vierkante meter. Er zijn twee slaapkamers en 1 badkamer.

Hun optrekje ligt aan de Vecht, waardoor ze een vrij uitzicht hebben. Genieten kunnen zij of in de achtertuin of op het zonneterras. De achtertuin is riant met afmeting van 400 vierkante meter en is ook nog eens op het zuiden gelegen.

Koken kan in luxe open keuken met diverse inbouwapparatuur. Overbodige spullen kunnen zij opruimen op een bergzolder, die met een trap bereikbaar is. Maar er is meer, want Milika en Jurgen beschikken ook nog eens over een aanlegsteiger en een insteekhaven. En dan ook nog een eigen parkeerplaats voor twee auto's

Het kan niet mooier. Het is bijna niet voor te stellen, dat deze woning 16 maanden lang te huur heeft gestaan. De twee zullen er heel wat uurtjes genieten, want dit is echt een plek van waar uit Milika verder kan herstellen.