ZIE HIER VIDEO VAN DE VILLA

Wie heeft er niet genoten van de RTL 4 serie "Divorce", welke draaide om een aantal gescheiden mannen. Een daarvan was David Mendelbaum, gespeeld door Dirk Jan Zeelenberg. Later deed het verhaa de ronde dat hij er de oorzaak van zou zijn geweest dat serie is gestopt.

DIRK JAN ZEELENBERG LANDHUIS VRAAGPRIJS

In de serie woonde hij met zijn vrouw Tamar Mendelbaum in dit riante landhuis in Aerdenhout. Het landhuis staat nu te koop voor een bedrag van 4.250.000 euro. En wat mag je allemaal verwachten voor deze miljoenen euro's?

INDELING LANDHUIS 

De woonoppervlakte bedraagt maar liefst 614 vierkante meter. Het aantal kamers bedraagt 14, waaronder negen slaap- en drie badkamers plus een bibliotheek/ studeer/ biljartkamer. Alles verdeelt over vier woonlagen plus vliering en een kelder met wijnkelder.

De woonkeuken is uiteraard zeer luxe en voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur plus een kookeiland. En dat is niet alles: voor deze prijs krijg je ook nog eens een verwarmd zwembad met een verplaatsbare overkapping en een poolhouse dat nu nog een sportkamer is.

Het landhuis ligt aan de bosrand en er is een vrijstaande dubbele garage plus carport welke ruimte biedt aan totaal drie auto. Ook balkon en een dakterras ontbreekt niet.. De woonkamer is tuingericht met terrassen.

Kortom; een droomvilla waar Dirk uiteraard ook van heeft genoten tijdens zijn rol in Divorce! Bijzonder is overigens dat aan de ene kant Dirk Jan in het gewone leven gescheiden is van zijn vrouw en aan de andere kant trouwambtenaar is die mensen eeuwige trouw laat beloven!