Nadat Jan des Bouvrie in oktober 2020 overleed zal hij ervan overtuigd zijn geweest alles netjes te hebben achtergelaten zodat er geen strijd zou ontstaan over de erfenis. En laat dit nu juist aan de hand zijn.

De twee oudste kinderen van Jan t.w. zijn zoon Jean Marc en dochter Nicole hebben beslag laten leggen op de villa van hun vader, die op dit moment nog altijd te koop staat voor een vraagprijs van 10 miljoen euro

BESLAG:

Uit het document blijkt dat het  om een consevatoire beslag gaat, hetgeen betekent dat Jean Marc en Nicole hun vordering verzekerd hebben. De zoon vorder een bedrag van ruim 827.000 euro en Nicole wil 1,8 miljoen euro hebben.

RECHTSZAAK:

Maandag 23 januari staan de twee kampen tegenover elkaar bij de rechtbank. Aan de ene kant weduwe Monique en haar twee kinderen Bo en Jan des Bouvrie jr, die overigens de officiele woordvoerder is van de familie.

Het lijkt er sterk op dat het eigenlijk een strijd is tussen Monique en Nicole. die al 30 jaar geen contact met haar stief moeder heeft. Het gaat dus niet alleen om geld maar ook om emoties en dat zal tijdens de rechtszaak duidelijk worden.