Eind december 2020 liet Fajah Lourens aan het zakenblad Quote weten haar bedrijf binnen drie jaar te verkopen voor maar liefst 100 miljoen euro.

En wie dacht dat dit een goede grap was had het mis, want Fajah benadrukte dat dit zeker geen grap was. Met haar Killerbody imperium is ze zeker zeer succesvol en daar zei ze het volgende over:

“We zijn druk met opschalen, nieuwe smaken, meer verkooppunten en de stap naar het buitenland. We gaan zeker internationaal. Ik streef ernaar om dit bedrijf binnen drie jaar voor 100 miljoen euro te verkopen.”

Maar dit lijkt een zeer zware taak te worden. Bekendeburen ontdekte namelijk dat zij begin augustus een hypotheek op haar woonboerderij in Purmerland van maar liefst 1,6 miljoen euro.

Eerder bedroeg de hypotheek 1 miljoen euro. Fajah gebruikt dus de overwaarde van haar boerderij om verder te kunnen investeren in haar groei.

Ze had dus blijkbaar niet de benodigde cash in haar bedrijf zitten en ja, dan lijkt de 100 miljoen euro verkoopwaarde nog ver weg.

Het is haar overigens als harde werker natuurlijk wel gegund.