Ineens doken er geruchten op, die erop zouden wijzen dat Wesley Sneijder een “oogje” zou hebben op niemand minder dan Nikkie Plessen. Over haar deed al eens eerder het gerucht de ronde, dat Dre Hazes als een blok voor haar zou zijn gesneuveld. Nu zou het Wesley zijn, die meer dan zomaar aandacht voor haar zou hebben.

Hij zou onlangs zijn gespot in de Amsterdamse Ziggo Dome op het jaarlijkse modefeestje van Nikkie Plessen. Ooggetuigen wisten te melden dat het overduidelijk was dat Nikkie en Wesley het wel erg goed met elkaar konden vinden.

Wesley zou zelfs weinig moeite hebben gedaan om die gevoelens voor haar voor zich te houden. Maar ook Nikkie genoot van de aandacht van Wesley. Maar daar bleef het niet bij. Yolanthe en Wesley werden ook nog even gesnapt om de luchthaven Schiphol vlak voordat zij samen met zoontje Xess Xava instapten om naar Los Angeles te vliegen.

Wesley gaf kort hiervoor zijn (ex) geliefde een zoen in haar nek. Gelijk deed ook maar het verhaal de ronde, dat Wesley vrijwel zeker ook in Amerika gaat wonen. Ach, tenslotte zijn de twee nog altijd niet officieel gescheiden en kan het liefdesvuur in Los Angels zomaar weer worden opgestookt.

Maar wat is hier eigenlijk van waar. Bekendeburen vroeg het aan Sylvia Sneijder, de moeder van Wesley. Tenslotte deelt een zoon nu eenmaal veel met zijn moeder en zal Wesley hier geen uitzondering in vormen.

Dat Wesley zijn pijlen zou hebben gericht op Nikkie en daar wellicht iets mee hebben reageert de moeder als door een wesp gestoken. “ Stapelgek zijn ze. Het is echt voor 1000% dat Wesley niets met haar heeft”. Wel doet het haar goed, dat de twee samen met hun zoontje naar Los Angeles is gevlogen.

Het tekent tenslotte toch de goede band, die er tussen Wesley en Yolanthe is. Vandaar ook de “nekzoen” van Sneijder. “Dat zij een goede band hebben is heel belangrijk voor het kind”. Sylvia bevestigd dat een kind het meeste baat heeft bij rust, balans en veel liefde. Maar is dit dan een voorteken dat haar zoon Wesley nu ook gaat verhuizen naar Los Angeles? “

Dat weet je nooit bij Wesley, maar voor nu niet”. Natuurlijk willen we weten of Sylvia nog altijd gelooft in het huwelijk van Wesley en Yo. “De tijd zal het leren. Ik heb geen idee”. Houvast is in ieder geval, dat de twee nog altijd niet officieel zijn gescheiden”.