Palingen zijn notoire vreemdgaanders. Lees maar....

Insiders weten het zeker: Yolanthe en Wesley zouden alweer aan het daten zijn om uiteindelijk hun relatie nieuw leven in te kunnen blazen. Natuurlijk hopen velen dit zeker moeder en oma Sylvia Sneijder.

Zij zou niets lievers zien voor haar zoon en voor haar kleinzoon Xess Xava die ze geregeld ziet en dan heerlijk kan verwennen. En als zoon Wesley goed bericht voor zijn moeder heeft, zal hij haar dit zeker niet onthouden.

Bekendeburen vroeg dan ook de moeder van Wesley om een reactie: 'Oh, niets over gehoord. Waar staat dan dan?' Nadat zij de cover had gezien van de Story waarop dit nieuws groot wordt gecommuniceerd, was haar enige reactie' ben benieuwd' vergezeld met een emo van een gevouwen biddende hand.

De moeder van Wesley weet dus helemaal van niks, maar heeft wel vaker aan bekendeburen laten weten dat ze graag zou willen dat de twee weer samen komen. Net als iedere andere moeder dat zou wensen.

Wel laat de moeder van Wesley weten dat Wesley en Yolanthe goed met elkaar omgaan en wellicht daar de verwarring vandaan komt.

Palingen zijn notoire vreemdgaanders. Lees maar....