Nadat Dre Hazes de relatie met Anne Rose verbrak ging iedereen ervan uit dat hij weer bij zijn moeder zou gaan wonen. Dat bleek niet het geval.

Bekendeburen trof zijn wagen aan voor de deur van de villa in Berkel en Rodenrijs waar Monique Westenberg woont. Daar bracht hij de nacht door en de volgende dag gingen als een gelukkig gezinnetje op stap met zoontje Dre.

Zou Monique hem dan weer in de armen hebben gesloten? Dat leek er sterk op, maar de waarheid is van een geheel andere orde. Monique heeft aan vriendinnen laten weten op dit moment helemaal geen relatie te willen en te kunnen hebben met Dre.

Ze zijn wel volgens haar elkaars grote liefde, maar dat er nog heel veel moet helen wil er ooit nog sprake zijn van een relatie. Monique benadrukt dat op dit moment haar verstand sterker is en helen nu het  belangrijkst is.

Verder laat ze weten nu allerlei therapieen te volgen. Ook Dre is keihard aan het werk met therapieen om er, volgens Monique, achter te kunnen komen wie hij nu werkelijk is.

SPROOKJE LINDA DE MOL UITEENGESPAT

KINDEREN LINDA DE MOL ZORGEN VOOR DEFINITIEVE BREUK MET JEROEN