Februari 2022 werd de villa van de overleden Jan des Bouvrie door de weduwe Monique te koop gezet voor een vraagprijs van 10 miljoen euro. Helaas kwam daar geen koper op af en besloot Monique de prijs te verlagen met liefst 1.750.000 euro naar 8.250.000 euro.

UIT DE VERKOOP

Ondanks deze mega korting is de villa nog altijd niet verkocht en heeft Monique besloten het maar even uit de verkoop te halen. Wat heeft de villa te bieden De pracht en praal is bijna niet onder woorden te brengen. Wat te denken van een schitterend binnenzwembad met gym of aangrenzend aan de villa een ruime expositieruimte met een vijf sterren waardige bar.

INDELING VILLA

Of de inpandige garage welke plaats biedt aan 6 auto's. En de villa zelf? Deze heeft een woonruimte van maar liefst 1344 vierkante meter. Het aantal kamers bedraagt 11, waaronder vijf slaap- en drie badkamers.

Dit alles verdeelt over vier woonlagen. De keuken is het middelpunt van de villa. Niet alleen verblindend mooi, maar ook nog voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur.

Een bibliotheek ontbreekt ook niet en wat te denken van even wandelen in je eigen parktuin en vanuit de living uitkijkend over je eigen vijver. Wellicht dat het luxe paleis binnenkort terug komt op de markt met een nieuwe korting op de vraagprijs.