Februari 2022 werd de villa van de overleden Jan des Bouvrie door de weduwe Monique te koop gezet voor een vraagprijs van 10 miljoen euro. Helaas kwam daar geen koper op af en besloot Monique de prijs te verlagen met liefst 1.750.000 euro naar 8.250.000 euro.

UIT DE VERKOOP

Ondanks deze mega korting is de villa nog altijd niet verkocht en besloot Monique maart van dit jaar om de villa uit de verkoop te halenbesloten het maar even uit de verkoop te halen.

Nu een paar maanden later heeft de weduwe de villa weer in de verkoop gezet en wel tegen een vraagprijs van 7.750.000 euro. Dat is zomaar even 5 ton euro lager dan de laatste vraagprijs van 8.250.000 euro. Inmiddels is de vraagprijs al 2.250.000 euro naar beneden bijgesteld.

Wat heeft de villa te bieden?  De pracht en praal is bijna niet onder woorden te brengen. Wat te denken van een schitterend binnenzwembad met gym of aangrenzend aan de villa een ruime expositieruimte met een vijf sterren waardige bar.

INDELING VILLA

Of de inpandige garage welke plaats biedt aan 6 auto's. En de villa zelf? Deze heeft een woonruimte van maar liefst 1344 vierkante meter. Het aantal kamers bedraagt 11, waaronder vijf slaap- en drie badkamers.

Dit alles verdeelt over vier woonlagen. De keuken is het middelpunt van de villa. Niet alleen verblindend mooi, maar ook nog voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur.

Een bibliotheek ontbreekt ook niet en wat te denken van even wandelen in je eigen parktuin en vanuit de living uitkijkend over je eigen vijver. Wellicht dat op deze nieuwe prijs er wel een koper is te vinden..