Huizen
12 mei 2017
 

Monique Smit verkoopt haar huis in Volendam. Zie foto's

Monique Smit heeft haar huis in Volendam verkocht. Al eerder had ze aangegeven graag een ander huis te wllen, zelfs buiten Volendam

Binnen 1 dag heeft Monique Smit haar huis in Volendam verkocht. De vraagprijs lag op 245.000,-- euro en op die prijs zou haar optrekje ook zijn verkocht. Zelf kocht Monique het huis in mei 2009 voor een prijs van 195.000,-- euro en liet er een hypotheek op vestigen van 250.000,-- euro.

Op basis van de hypotheek maakt de zus van Jan geen euro winst. De koper krijgt een leuk huis met een woonoppervlakte van 95 vierkante meter. Het totaal aantal kamers bedraagt vijf, waaronder drie slaapkamers en een badkamer.

Dit alles verdeeld over twee woonlagen en een vliering. De keuken is luxe en beschikt over alle benodigde inbouwapparatuur. Aan de achterkant van het huis is een plaatsje van tien vierkante meter, dat op het oosten ligt.

De auto kan vrij worden geparkeerd op de parkeerplaats vlak bij het huis, dat gelegen is in het centrum van Volendam.  Monique kan nu samen met haar vriend Martijn op zoek naar een nieuwe gezinswoning.

Ad Blocker gedetecteerd

Onze website maakt veel kosten en daarom hebben wij inkomsten uit advertenties voor het voortbestaan van BekendeBuren hard nodig.

We verzoeken je dan ook vriendelijk of je voor bekendeburen.nl een uitzondering wil maken in je Ad blocker.