Huizen
7 augustus 2017
 

Monique van de Ven koopt grachtenappartement in Amsterdam. Zie foto's

Monique van de Ven en haar man Edwin de Vries hebben een tweekamer appartement gekocht aan de Prinsengracht in centrum van Amsterdam.

Monique van de Ven en haar man Edwin de Vries hebben een zeer luxe tweekamer appartement gekocht aan de Prinsengracht in Amsterdam. Zij betaalden hiervoor, met eigen geld,  de prijs van 465.000,-- euro.

Hiervoor kochten zij een optrekje met een woonoppervlakte van 75 vierkante meter. De voorkamer heeft vier grote ramen, waardoor ze een prachtig uitzicht hebben op de gracht. Het appartement is overigens een beschermd stadsgezicht.

Koken kan in de open keuken met alle benodigde inbouwapparatuur. Verder is er een gemeenschappelijk dakterras. Het appartement van Monique en Edwin ligt overigens op de hoek van de Jordaan.

Enige is wel dat het appartement aan een stevige opknapbeurt toe is. Of dat zij het appartement voor zich zelf of voor hun zoon hebben gekocht, is niet bekend. Zelf woont het stel in een prachtige villa in Blaricum

Ad Blocker gedetecteerd

Onze website maakt veel kosten en daarom hebben wij inkomsten uit advertenties voor het voortbestaan van BekendeBuren hard nodig.

We verzoeken je dan ook vriendelijk of je voor bekendeburen.nl een uitzondering wil maken in je Ad blocker.