Nadat Marco Borsato werd beschuldigd van seksueel overschrijdend gedrag is zijn wereld totaal op zijn kop gezet. De eens zo populaire zanger kan nauwelijks nog in het openbaar verschijnen of er wordt hem van alles naar het hoofd geslingerd.

Boycot Marco Borsato

De eens zo populaire zanger wordt op alle fronten geboycot. Geen optredens meer, geen nieuwe platen, zijn muziek niet meer op de radio etc. Geen wonder dat hij zich zowat opsluit in zijn penthouse in Alkmaar. Het betekent ook dat hij nauwelijks inkomsten heeft.

Op 16 oktober j.l. heeft Marco de cijfers van zijn twee bedrijven gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel en natuurlijk was Bekendeburen.nl nieuwsgierig naar de cijfers. Heeft er een complete kaalslag plaatsgevonden en is hij nogmaals miljoenen euro's armer geworden?

Dit waren de inkomsten van Marco Borsato over 2022

De cijfers zijn best wel verrassend. Zijn bedrijf Musica E B.V. heeft eind 2022 een eigen vermogen van 6,1 miljoen euro en dat is ongeveer twee ton euro lager dan het jaar ervoor. Maar hoe luiden de cijfers van zijn tweede bedrijf Musica E Bookings B.V.?

Ook deze vallen reuze mee. Bedroeg het eigen vermogen in 2021 638.000 euro, in 2022 bedraagt dit 542.000 euro ofwel nog net geen tonnetje euro lager. Opvallend is overigens wel dat de liquide middelen zijn toegenomen van 334.000 euro tot iets meer dan 1 miljoen euro.

Conclusie: ondanks alle boycots is zijn vermogen behoorlijk in stand gebleven en dan hebben we het nog niet over de overwaarde van zijn penthouse in Alkmaar, dat zeker ook een aantal tonnen euro's is toegenomen.