Begin dit jaar werd bekend dat Rachel Hazes een brasserie zou beginnen in Torremolinos. Zij nam de zaak over van Melanie Beense, de dochter van zanger Peter Beense. Afspraak was dat Melanie en haar vriend Casper de weduwe van Andre Hazes zouden inwerken.

MELANIE BEENSE NIET WELKOM

Maar bij de officiele opening  waren Melanie en Casper de grote afwezige. Volgens geruchten zouden zij niet meer welkom zijn in Casa Hazes. Wat er precies is gebeurt, daar zwijgen alle betrokkenen over.

WONING MELANIE BEENSE

Wel ontdekte bekendeburen dat Melanie, die  op dit moment zwanger is, en haar vriend Casper recent een huis hebben gekocht in Soest. Zij kochten de woning voor 470.000 euro, 20.000 euro boven de vraagprijs.

INDELING WONING MELANIE BEENSE

De overdracht is uiterlijk 1 augustus van dit jaar of zoveel eerder. Wat krijgen Melanie en Casper voor hun geld?  De woning, gelegen in een bosrijke omgeving, heeft een woonoppervlakte van 118 vierkante meter en beschikt over vier kamers, waaronder drie slaap- en 1 badkamer, verdeeld over drie woonlagen.

Koken kan in de luxe keuken met spoeleiland en voorzien van diverse inbouwapparatuur en een eetbar.  De achtertuin is gelegen op het noordwesten. Uiteraard is er ook gedacht aan energiebesparing.

ENERGIELABEL

De woning heeft energielabel A en er zijn 12 zonnepanelen. Verder kan de auto worden geparkeerd op eigen terrein.. Kortom; een leuke gezinswoning.