Eindelijk is te lezen dat de villa van Rob Bolland in Bussum 'onder bod' is. Dit betekent dat hij eindelijk na al die jaren er een serieus bod op zijn villa is gedaan, die de moeite waard is. De villa staat te koop voor een bedrag van 775.000,-- euro en dat is maar liefst 220.000,-- lager dan de eerste vraagprijs van 995.000,-- euro.

Zoals bekend voert de muziekproducent al jaren een strijd om zijn muziekrechten met Willem van Kooten en dat heeft Rob al behoorlijk wat geld gekost. Niet voor niets liggen er drie beslagen van de belastingdienst op zijn woning.

Maar of Rob bij verkoop helemaal uit de brand is, is nog maar de vraag. Zelf kocht Rob zijn villa in september 2002 voor een bedrag van 692.015,-- euro en nam er een hypotheek op van 850.000,-- euro.

Indien de hypotheek volledig is opgenomen, zal Rob op zeker een verlies lijden van driekwart ton euro. Maar de hypotheek rust dan in ieder geval niet meer als een loden last op zijn schouders. Hopelijk dat het bod uiteindelijk tot verkoop zal leiden.