Al enige jaren probeert Neelie Smit Kroes een koper te vinden voor haar prachtige villa in Wassenaar. Ze begon ooit op een vraagprijs van rond de 2,4 miljoen euro om in 2014 te eindigen op een vraagprijs van 1.925.000,-- euro.

Het mocht niet baten en dus besloot Neelie om haar villa maar uit de verkoop te halen. Maar nieuwe ronde, nieuwe kansen. Nu heeft ze haar villa te koop gezet voor exact 2 miljoen euro in de wetenschap dat de markt behoorlijk is verbeterd. Voor dit geld krijgt de koper een uitermate luxe villa met een totale woonoppervlakte van 350 vierkante meter.

Het totale aantal kamers bedraagt 6 waarvan 4 slaapkamers en 2 badkamers. Daarbij is er een moderne keuken met alles er op en er aan met eetgedeelte. Uiteraard is er rondom tuin en krijg je er een berging bij.

Mocht de villa niet in de smaak vallen, dan mag je er een totaal nieuwe villa laten bouwen. Neelie Smit Kroes kocht haar stulpje in 1994 voor een onbekende prijs en liet er in 2006 een hypotheek op vestigen van 1,6 miljoen euro.

Een winst van een paar ton euro's is dus zeer goed mogelijk.