Nicolette Kluijver en haar man Joost verhuizen begin oktober naar een boerderij buiten de stad, maar willen daarvoor natuurlijk graag hun huis in Amsterdam Zuid verkopen. Deze staat al een tijdje te koop, maar ondanks een prijsverlaging werd er geen koper gevonden.

Nicolette en haar vriend besloten dan ook eind juli het pand uit de verkoop te zetten. Deze staat nu weer te koop en niet tegen een lagere prijs. Verrassend genoeg hebben Nicolette en Joost de vraagprijs fors verhoogt van 1.550.000,-- euro maar 1,7 miljoen euro.

Blijkbaar willen ze profiteren van de gestegen huizenprijzen in Amsterdam Zuid. De koper krijgt hiervoor een driedubbel bovenhuis met een totale woonoppervlakte van 278 vierkante meter en bestaat uit totaal zes kamers en een riant dakterras van 74 vierkante meter, gelegen op het zuiden.

Winst zullen ze niet maken, want de hypotheek bedraagt 2 miljoen euro. Zelf wonen Nicolette en haar vriend tijdelijk in haar appartementje van 43 vierkante meter aan de Haarlemmerweg in Amsterdam.