ZIE HIER DE VIDEO VAN DE WOONBOERDERIJ

Nicolette Kluijver, die op dit moment het programma Temptation Island presenteert, heeft haar miljoenen boerderij in Ouderkerk aan de Amstel te koop gezet voor een vraagprijs van 2.850.000 euro. Zelf woont zij met haar gezin op Bonaire en wellicht dat dit de reden tot verkoop is.

Zelf kochten Nicolette en haar man Joost de boerderij ij 2014 voor een bedrag van 1.360.000 euro en lieten er een hypotheek op vestigen van 1.825.000 euro. Bij verkoop op de vraagprijs gloort er dus een mogelijke winst van iets meer dan 1 miljoen euro aan de horizon.

Wat krijgt de koper voor zijn geld? De vrijstaande woonboerderij heeft een woonoppervlakte van 335 vierkante meter. Het aantal kamers bedraagt negen, waaronder zes slaap- en drie badkamers, verdeelt over vier woonlagen.

De ruime woonkeuken voorzien van diverse inbouwapparatuur en een kookeiland heeft openslaande deuren naar het terras. Ook is er een wijnkelder aanwezig. In de achtertuin, die 392 vierkante meter groot is en op het zuidwesten ligt, bevindt zich een authentieke hooischuur met kap, waar je o.a. kunt genieten van de jacuzzi.

De auto's kunnen worden geparkeerd op het eigen terrein, waar zich bij de ingang een laadpaal voor elektrisch rijden bevindt. Ander pluspunt; de boerderij ligt aan het water en heeft een eigen aamlegsteiger. Van hieruit vaar je binnen een half uur naar Amsterdam.

Kortom; een droom boerderij!