Nicolette Kluijver, presentatrice van o.a. het spraakmakende RTL programma Adam zoekt Eva, en haar man Joost zullen altijd koken van woede als zij terugdenken aan de man die hun huis had gekocht. Wat zij op dat moment niet wisten, was dat zij te maken hadden met een oplichter.

Teleurgesteld slikten zij hun verlies en zat er niets anders op dan hun huis weer in de verkoop te zetten. Dat is nu gebeurd. Nicolette heeft het drie dubbele bovenhuis weer voor een prijs van 1,6 miljoen euro in de markt gezet. Het huis is werkelijk een lust voor het oog.

Op de foto's is zien hoe smaakvol het huis van Nicolette is ingericht. De totale woonoppervlakte bedraagt 278 vierkante meter. Het huis bestaat uit totaal zes kamers waaronder vier slaapkamers en 2 badkamers. Dit alles verdeeld over drie verdiepingen.

De keuken is van alle gemakken voorzien zoals een 6 pits gasfornuis en een van de badkamers heeft buiten een normale douche twee regendouches en een verzonken bad. Deze badkamer ligt op de derde verdieping.

Zonnen kan ook, want het huis heeft een riant dakterras van ongeveer 74 vierkante meter en is ook nog eens op het zuiden gelegen. Door het hele huis bevinden zich bovendien inbouwspots!

Het is te hopen dat Nicolette en Joost nu een eerlijke koper weten te vinden!