Ruim 1 1/2 jaar hebben Bas Smit en Nicolette van Dam, die op dit moment een strijd met Coca Cola voeren en twee miljoen euro eisen, in dit miljoenenpand in Amsterdam gewoond. Een pand met een waarde van tegen de drie miljoen euro.

TIJDELIJKE WONING

Het pand beschikt over een woonoppervlakte van 259 vierkante meter en telt in totaal zeven kamers. Op de beelden is te zien, dat het zeker geen straf is om hier te wonen. Maar toch gaan Bas en Nicolette het pand verlaten.

VERBOUWING

En daar is een zeer goede reden voor. Het pand waar ze tot nu toe woonden, was een tijdelijke woning omdat hun eigen villa in Amsterdam Zuid een enorm grote verbouwing heeft ondergaan.

TOP HYPOTHEEK

Deze villa kochten ze in 2019 voor 1,2 miljoen euro en vestigde daar twee hypotheken op voor in totaal 3,7 miljoen euro. De eerste hypotheek sloten zij in 2019 voor 1.885.000 euro en de tweede in februari 2023 voor 1,8 miljoen euro.

De verbouwing is nu klaar en om die reden zijn de twee druk bezig met verhuizen naar hun eigen luxe optrekje. En reken maar dat Bas en Nicolette erg blij zijn, dat ze weer kunnen  terugkeren.in hun eigen paleisje.

De foto;s zijn van het pand, waar zij anderhalf jaar tijdelijk hebben gewoond. Ook een zeer mooi en luxe optrekje. Hier nog een opname van de verbouwing.