Het gif van dit insect zou volgens onderzoek kwaadaardige cellen bij borstkanker doden

Dan woon je in een optrekje van dik een miljoen euro en dan maken aso's je het leven zuur. Dat is het geval bij Nicolette van Dam en haar man Bas Smit.

Zij wonen in Amsterdam Zuid waar je al gauw vet over de miljoen euro betaalt voor een optrekje en dan nog wordt lastiggevallen door allerlei soorten aso's.

Het stel is het dan ook meer dan zat. Wat is er precies aan de hand?Nicolette zegt hierover in een interview: 'Er staat bij ons in de straat al lange tijd een pand leeg. Daar komen veel mensen op af met verkeerde bedoelingen. Het afgelopen jaar was het schering en inslag.

Al verschillende keren is er bij ons in de auto ingebroken. De kinderwagen is in het verleden gestolen en recent is weer het autoraam ingeslagen. Dat is al zo vaak gebeurd. Het huis hebben we nu extra moeten beveiligen om erger te voorkomen.

We denken dat het ook te maken heeft met een hotel dat bij ons om de hoek zit. Veel toeristen laten vaak een telefoontje of laptop in de auto. De dieven slaan dan hun slag. We zijn het helemaal zat”,.

Als dit zo doorgaat kan het zomaar gebeuren dat de twee Amsterdam gaan verlaten.

Het gif van dit insect zou volgens onderzoek kwaadaardige cellen bij borstkanker doden