ZIE HIER BEELDEN VAN DE VILLA

DRUMMER KENSINGTON MEILANDJES

Enige jaren geleden wist Niels van den Berg, drummer van de groep Kensington, zijn villa in Noordwijk aan de Meilandjes te verkopen met een winst van 1,3 miljoen euro. De Meilandjes keerden toen vanuit het Gelderse plaatsje Hengelo terug naar Noordwijk.

Niels kocht daarop een pand in de Amsterdamse Jordaan, die hij met drie ton winst wist te verkopen. Hij keerde terug naar Noordwijk, waar hij in januari 2021 een prachtige villa kocht voor de prijs van 1,650.000 euro en er een hypotheek op liet vestigen van 1.450.000 euro.

WINST

Nu ruim twee jaar later heeft hij deze zelfde villa te koop gezet voor een vraagprijs van 2.750.000 euro. Afgaande op de koopsom zou Niels een winst kunnen gaan scoren van 1,1 miljoen euro.

INDELING VILLA

De koper krijgt voor zijn of haar geld een schitterend, in een bosrijk gebied gelegen, vrijstaande villa, met buitenzwembad met een woonoppervlakte van maar liefst 272 vierkante meter. Het aantal kamers bedraagt zes, waaronder drie slaap- en twee badkamers, verdeeld over drie woonlagen.

De zeer luxe keuken met kookeiland en alle denkbare inbouwapparatuur vormt het hart van de villa en geeft toegang tot het zonovergoten terras. De garage biedt ruimte aan 1 auto. De tuin is een lust voor het oog .

Kortom: Niels heeft kosten noch moeite gespaard om er een heus droompaleis van te maken