COMEBACK GORDON

Het wil Gordon maar niet lukken om een goede comeback te maken en ervoor te kunnen zorgen dat mensen hem weer in hun hart sluiten. De comeback met zijn nieuwe CD werd een complete afgang nadat Vandaag Inside steeds een stukje liet zien waarop Gordon vals zong.

Als gevolg hiervan heeft Gordon zijn theatertour moeten cancelen. Er werden volgens geruchten nauwelijks kaartjes verkocht. In de tussentijd bleven er ook maar verhalen rondgaan over een terugkeer van Geer en Goor.

UIT DE GRATIE

Joling liet echter al vrij snel weten, daar helemaal niets voor te voelen. Hij lijkt echt volkomen uit de gratie. En dan nog eens de strijd met zijn ex verloofd Gavin, die hem voor de rechter wilde dagen.

Kommer en kwel dus. Maar hij had stille hoop op goede reacties na zijn optreden in Meilandjes VIPS van maandag j.l.. Weer liep het uit op een teleurstelling, want de kijkcijfers waren van Meilandjes VIPS was nog niet zo laag geweest. 

MEILANDJES VIPS

Slechts 703.000 kijkers stemden op Gordon af. En dat terwijl Gordon de ene na de andere sexgrap maakte. Carolien van der Plas trok in hetzelfde programma 1,3 miljoen kijkers. Nu maar hopen dat hij inderdaad scoort in een pak bij The Masked Singer!