Amanda Krabbe is gesneuveld voor de charmes van miljonair Harrie Kolen. Deze bezit een kapitale villa in Waalre waarbij ieder mens zijn vingers zal aflikken. De nieuwe liefde Amanda heeft deze villa te koop gezet voor een bedrag van 3,5 miljoen euro.

Voor dit geld krijgt de koper een vrijstaande villa met een totale woonoppervlakte van maar liefst 485 vierkante meter.  Het totaal aantal kamers bedraagt 10, waaronder 7 slaapkamers en twee badkamers.  Dit alles verdeeld over drie woonlagen.

Er is een grote moderne en luxe leefkeuken die is voorzien van de beste materialen en apparatuur. Verder vind je er een exclusieve wijnkelder, een dakterras en een inpandige garage waar 2 auto's in kunnen.

En dat de vlam van Amanda een groot kunstliefhebber is, blijkt wel uit de foto's. Er bevindt zich echt opvallend veel mooie kunstwerken in de kapitale villa.  Overigens kocht hij dit riante optrekje in 1996 voor 431.091,-- euro en heeft er in 2006 een hypotheek op laten vestigen van 2 miljoen. Een vette winst hangt dus in de lucht!!