Vanmiddag vertrokken Barbie en Michael, in gezelschap van hun dochtertje, voor een verblijf van twee weken naar de Canarische eilanden met als bestemming Gran Canaria. Bekendeburen trof ze aan op Schiphol.

De bestemming had eigenlijk geheim moeten blijven, maar is nu dus toch uitgelekt. Begin juli volgt er echter nog een andere reis, maar daarover is op dit moment nog niets bekend. Michael en Barbie hadden overigens veel zin in deze vakantie.

'Na de hectische tijd die we achter de rug hebben, kunnen we nu heerlijk twee weken lang samen met ons dochtertje gaan genieten van zon, zee en rust. We hebben enorm naar dit moment uitgekeken. We gaan ook echt met zijn drietjes en dat maakt het alleen maar leuker.

Gelukkig logeert er familie in ons huis om op de boel te letten. De afgelopen week zijn er een aantal inbraken in onze buurt geweest en we hadden geen zin om het huis onbewaakt achter te laten. Dan ga je toch niet met een lekker gevoel op vakantie. Zou een onprettig idee zijn. Nu kunnen we met een gerust hart heerlijk van alles gaan genieten', aldus Michael.