Nikkie de Jager of Tutorials (23) laat op haar videos The Power of Make Up zien. Inmiddels heeft zij totaal 8 miljoen volgers wereldwijd en dat levert haar zeker geen windeieren op. Ook grote celebs hebben haar ontdekt.

Onlangs mocht ze los gaan op niemand minder dan Kim Kardashian. Het zal Nikkie alleen nog maar groter worden en daar mogen we als Nederlanders trots op zijn. Dat het Nikkie voor de wind gaat, blijkt wel uit het feit dat zij recent voor een heus landhuis met bijgebouw heeft gekocht in Uden.

En ook nog eens voor een prikkie. Nikkie kocht het landhuis voor 645.000,--, terwijl de oorspronkelijke vraagprijs 945.000,-- euro was. Het landhuis heeft maar liefst 38 maanden te koop gestaan. Vandaar dat Nikkie deze prijs kon bedingen. De laatste vraagprijs was overigens 695.000,-- euro.

Nikkie heeft er wel een hypotheek op laten vestigen van 662.300,-- euro. Voor dit geld krijgt zij een landhuis met een woonoppervlakte van 293 vierkante meter. Het totaal aantal kamers bedraagt zes, waaronder vijf slaapkamers en 2 badkamers.

Dit alles verdeeld over twee woonlagen, een zolder en een wijnkelder. Als extra's valt te noteren een jacuzzi, whirlpool, stoomcabine en een sauna. Koken kunnen Nikkie en haar vriend in de riante woonkeuken, die is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur.

Het landhuis ligt aan de bosrand en heeft een achtertuin van maar liefst 1155 vierkante meter. Er is een vrijstaande garage welke ruimte biedt aan twee auto's en er zijn op het terrein nog drie carports te vinden.

Het bijgebouw kan dienen als kantoor of wellicht haar nieuwe beauty ruimte. Het gehele perceel is omheind en beveiligd.