KOOPSOM PAND NIKKIE PLESSEN

Modeontwerpster Nikkie Plessen en haar man Ruben Bontekoe hebben hun bijzondere herenhuis in Amsterdam Zuid te koop gezet voor een vraagprijs van 5.480.000 euro. Zelf kocht ze het pand in 2005 voor een onbekende prijs en lieten er voor 4,5 miljoen euro aan hypotheken op vestigen.

WINST

Op basis van de hypotheken zou een winst van rond de 1 miljoen euro mogelijk zijn. Maar wat krijgt de koper voor zijn geld? In ieder geval een zeer bijzonder pand, een beschermd stadsgezicht met een woonoppervlakte van maar liefst 331 vierkante meter.

INDELING/ LIFT

Het aantal kamers bedraagt tien, waaronder drie slaap- en twee badkamers, verdeelt over zes woonlagen. Ieder verdieping is bereikbaar met de interne lift. In het souterrain vind je een thuisbioscoop en een wijnkelder.

De woonkamer biedt een prachtig uitzicht over het park, Koken kan in de prachtige woonkeuken die is voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur.. Aan de tuinzijde is een royale eetkamer met openslaande deuren naar de achtertuin.  

De tuin is 100 vierkante meter groot en ligt op het zonnige zuiden. Maar ook is er een prachtig dakterras van 45 vierkante meter. In het pand is zelfs een heuse bibliotheek te vinden. En uiteraard beschikt het pand over domotica.

Het energielabel is B. Kortom; living the dream.