Het is al meer dan drie jaar geleden dat prinses Mabel Wisse Smit voor bijna 1,7 miljoen een villa kocht in Breukeleveen, om kort daarna de sloophamer erop los te laten. De bedoeling was om er vervolgens een droompaleis te laten herrijzen.

De vorige eigenaresse was een vriendin van haar ouders, waar Mabel vroeger had gelogeerd. Hier had ze goede herinneringen aan ofwel een droomlocatie.

Maar tot op heden is het slechts een kale en troosteloze plek. Iedereen vraagt zich af waarom de bouw van de villa nog altijd niet is gestart, want  nog altijd is er geen enkele bouwactiviteit te bekennen.

De reden hiervan heeft te maken met de beveiliging. Zoals bekend heeft Mabel Wisse Smit in een paar jaar tijd de status bereikt van miljardair. Op het moment dat de villa kocht was ze goed voor zo'n 120 miljoen euro.

En dat is inmiddels opgelopen naar een vermogen van bijna 1 miljard euro. Dat vereiste dat de eerdere bouwplannen de prullenbak in konden.

De villa was te gemakkelijk bereikbaar vanaf de Loosdrechtse Plassen. Iemand die kwaad wil hoeft alleen aan te meren, van zijn bootje te stappen en staat zo op het perceel van Mabel en haar kinderen.

Dat vereist dus een optimale beveiliging. De kosten hiervan moet ze overigens zelf betalen. Dus terug naar de tekentafel en een ontwerp maken waarbij de villa aan alle kanten streng is beveiligd.

En als de gemeente het bouwplan vervolgens goedkeurt, kan er een begin worden gemaakt. Tot die tijd blijft het een kale vlakte. Overigens wonen Mabel en haar kinderen in Londen.

OOK MET DEZE KANJER ZOU ALI B SEX HEBBEN GEHAD

HELENE HENDRIKS KEIHARD DOOR DE MAND GEVALLEN!

MONIQUE WESTENBERG HEEFT NIEUWE LIEFDE. DAG DRE!!