Rafael's vermogen wordt geschat op rond de 25 miljoen euro, terwijl Sylvie goed is voor enkele miljoenen op haar bankrekening. Is dit nog gissen, zeker is dat Rafael en Sylvie drie huizen bezitten in Nederland, waar zij de komende tijd om zullen gaan strijden. Zij zijn immers, volgens gegevens van het Openbaar Kadaster, in gemeenschap van goederen getrouwd.

In september 2001 kocht Rafael voor 308.571,-- euro een huis aan de Wijk van Duinerweg in Beverwijk. In dit huis wonen zijn vader en moeder. Zijn vader runt vanuit hier een internet webshop voor fans van zijn zoon Rafael en andere artikelen.

Toen Sylvie en Rafael nog in Nederland woonden, kochten zij in december 2004 een leuke eengezinswoning in Uitgeest. Zij betaalden hiervoor 539.000,-- euro. Op het huis in Beverwijk en Uitgeest rust een totale hypotheek van 924.000,--euro.

Maar terugkeren naar dit huis zouden Sylvie en Rafael niet meer als zijn carriere zou zijn beeindigd. Zij kochten in december 2007 in het Noord Hollandse plaatsje Bergen een stuk landgoed met een royaal stuk duinen van 100 bij 55 meter om daar later een schitterende villa op te gaan bouwen. De prijs die Sylvie en Rafael voor het perceel moesten betalen bedroeg 1.965.000,-- euro en zij vestigden er een hypotheek op van 2.150.000,-- euro.

Of de villa, nu zij gaan scheiden, ooit gebouwd zal gaan worden is nog maar de vraag. Wat nu gaat gebeuren, omdat zij in gemeenschap van goederen zijn getrouwd, is dat de twee huizen en het bouwperceel zullen worden getaxeerd en dat een van de twee de ander een bedrag moet betalen voor de eventuele overwaarde of niet.

Andere optie is dat de huizen en de grond in de verkoop gaan en de eventuele winst of verlies zal worden verdeeld. Het zal de komende tijd duidelijk hoe Sylvie en Rafael om de huizen zullen gaan strijden.