Maar na ruim acht maanden is er nog altijd geen koper komen opdagen. Al die tijd staat het huis staat te koop voor een vraagprijs van 288.000,– euro. En dat terwijl je voor die prijs een prachtig huis krijgt met alles er op en er aan.

Voor dat geld krijgt de koper een prachtige vrijstaande eengezinswoning. Het optrekje beschikt over totaal 4 kamers, waaronder drie slaapkamers en 1 badkamer met ligbad en toilet. De keuken is uiteraard voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur.

De totale woonoppervlakte bedraagt 175 vierkante meter, verdeeld over twee woonlagen en een zolder. ook is er nog een garage welke plaats biedt aan 2 auto's. De tuin is zondermeer riant te noemen. Deze is maar liefst 250 vierkante meter groot, 12,5 meter diep en 20 meter breed en ligt ook nog eens op het voor de zon gunstige zuiden.

Doutzen kocht het huis in juli 2005 voor een prijs van 360.000,– euro en vestigde er een hypotheek op van 400.000,–euro. Het is dus zeker dat Doutzen voor de derde keer op rij zal worden geconfronteerd met een aanmerkelijk verlies.

Op dit moment huurt zij samen met haar man een twee onder 1 kap huis aan de Apollolaan in Amsterdam voor rond de 10.000,-- euro per maand.