'Natuurlijk was de publiciteit rond de beslaglegging door de belastingdienst van mijn huis nu niet echt iets om vrolijk van te worden. Tenslotte ben ik bezig met het verkopen van mijn huis. Ik was even bang, dat daardoor de belangstelling minder zou worden.

Maar niets is minder waar. Misschien wel dankzij de publiciteit is de belangstelling voor mijn huis echt groot te noemen. Er zijn ik weet niet hoeveel telefoontjes bij mijn makelaar binnen gekomen. Natuurlijk is niet iedereen een koper, maar dat heb ik snel door.

Ik hoop dan ook dat het huis snel zal worden verkocht en Robbert en ik in een nieuw huis kunnen gaan bewonen', vertelt Patricia Paay aan bekendeburen.nl.  Haar woning in Lijnden staat te koop voor een prijs van 475.000,-- euro.

Zelf kocht ze haar optrekje in 2013 voor een bedrag van 410.000,-- euro en nam er een hypotheek op van 322.493,-- euro.

De twee onder 1 kapwoning heeft een totale woonoppervlakte van 181 vierkante meter en telt vier kamers, waaronder drie slaapkamers en twee badkamers. Dit alles verdeeld over twee woonlagen en een vliering.

Een van de badkamers heeft een jacuzzi. De keuken is gedateerd, maar heeft alle benodigde inbouwapparatuur. Vanuit de keuken kun je in de inpandige garage komen, die ruimte biedt aan 1 auto.

Het optrekje ligt aan het water en heeft een eigen steiger. Zonnen kan in de riante achtertuin van 78 vierkante meter, gelegen op het zuidwesten.