Wie herinnert zich niet Nienke Wijnhoven, oud deelneemster aan The Voice, die aan de tafel bij Beau een nogal heftige onthulling deed dat zij zou zijn aangerand door Jeroen van Rietbergen.

Het was voor haar een meer dan traumatische ervaring. Een aantal dagen na deze uitzending deed Nienke aangifte bij de politie wegens de aanranding.

Maar nu worden er ook twee opvallende feiten over Nienke bekend, die haar wellicht in een lastig parket kunnen brengen. Nu blijkt deze Nienke een relatie te hebben met de 47-jarige Geert die werkte als toetsenist in de band bij The Voice die onder leiding stond van Jeroen Rietbergen.

Deze Geert is nu ook zijn werk kwijt en zou zonder inkomen zitten na de aangifte van Nienke. Maar er is iets nog veel opvallender. Er is een interview opgedoken van Nienke, waarin ze op de vraag met wie ze graag een beschuitje zou willen eten, zij de naam Jeroen Rietbergen noemt.

Bekendeburen heeft het artikel bijgevoegd en helemaal onderin rechts staat de vraag met het antwoord. En........ iedereen weet wat men bedoeld met de uitdrukking 'met iemand graag beschuitje willen eten': sex.

Jeroen oefende dus blijkbaar een zeker aantrekkingskracht op haar uit. Het had wellicht dus een fantasie moeten blijven. Zeker is dat Nienke nog vaak zal worden geconfronteerd met haar antwoord.

VROUW VAN ALI B ZET HEM FINANCIEEL KLEM

DROOMVILLA MABEL WISSE SMIT VERANDERT IN NACHTMERRIE. ZIE FOTO'S