Maar liefst 6 weken had de bank nodig om uiteindelijk tot het besluit te komen, de hypotheek niet te verstrekken. Boosheid alom bij Paay. Zelfs haar ex man Adam Curry had volgens Patricia een boze mail gestuurd aan de bank dat zij zijn ex weigerde een hypotheek te verstrekken.

Dit alles betekent een streep door de rekening van Patricia Paay. Het was echter niet de eerste keer dat Paay niet tot zaken kwam met een huis. In de afgelopen paar maanden is dat al 2x eerder gebeurd.

Eerst had ze in juni haar oog laten vallen op een penthouse in Aalsmeer, waarvan de eigenaar, volgens Paay, haar manager Wino zou zijn. Dit penthouse stond te huur voor een bedrag van 1700,-- euro per maand.

Dat vond de diva teveel geld. Ze wilde maximaal 1500,-- betalen en anders zou zij afhaken. Het penthouse beschikt over een totale woonoppervlakte van 172 vierkante meter en beschikt over totaal 4 kamers, te weten 2 slaapkamers, 1 badkamer en een werkkamer.

Verder is er een prachtig dakterras van maar liefst 120 vierkante meter en een zonneterras van 60 vierkante meter, gelegen op het zuidoosten. De eigenaar wilde niet zakken met de prijs en Paay haakte af. Het was toch niet goed genoeg voor haar. Het penthouse staat nu te koop voor een bedrag van 595.000,-- euro.

Hierna viel ze als een blok voor een bungalow aan de Bourgondischlaan in Amstelveen. Deze stond te koop voor een prijs van 475.000,-- euro en was ook te huur voor een bedrag van 2150,-- euro per maand.

De bungalow heeft een totale woonoppervlakte van 100 vierkante meter en beschikt over totaal 3 kamers, waaronder twee slaap- en 1 badkamer. En last but not least een prachtig onderhouden tuin en een schitterend terras.

Paay kwam niet tot zaken met de eigenaar. De huur was te hoog en om te kopen wilde ze niet verder gaan dan 4 ton euro. De eigenaar hield echter voet bij stuk en was niet van plan met de prijs te zakken. Paay haakte daardoor af en vond in de villa in Lijnden haar droomhuis.

Of ze alsnog, na haar oproep in het RTL programma 'Life4You', een financier zal vinden, zal in de komende weken duidelijk worden!!