Wie kent niet de Harbour Club met op haar hoogtepunt vestigingen in Scheveningen, Amsterdam, Rotterdam, Ibiza en binnenkort Barcelona. Veel bekende Nederlanders wisten en weten de club feilloos te vinden. Zeker op het terras van de Harbour Club in Amsterdam kun je regelmatig bn' ers spotten.

John De Jong bezit o.a. een duinvilla in Scheveningen en die heeft hij te huur gezet voor een bedrag van 3950,-- euro per maand.

Hiervoor krijg je een vrijstaande villa met een woonoppervlakte van 253 vierkante meter met in totaal 6 kamers, waaronder meerdere slaapkamers en drie badkamers met o.a. een jacuzzi. Dit alles verdeeld over drie woonlagen en een kelder.

De keuken is een lust voor het oog en voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur. De villa ligt aan het water en heeft een achtertuin van 60 vierkante meter, gelegen op het  zuidwesten. Verder beschik je als huurder over een inpandige garage, die aan 2 auto's ruimte biedt.

De waarborgsom bedraagt 3950,-- euro. Bevalt het huren je uitstekend, dan kun je de villa ook kopen voor een prijs iets onder de 1,1 miljoen euro. Op dit moment ligt de Jong door een zakelijk conflict uit de organisatie.

Hij wordt er van verdacht tonnen euro's naar zijn prive rekening te hebben overgeheveld. John ontkent en de rechter mag straks zijn oordeel hier over vellen. In de tussentijd ligt er wel executoriaal beslag op twee van zijn panden. Overigens niet op de duinvilla.