Oud PvdA topman Rob Oudkerk, ooit bekend geworden vanwege zijn bezoekjes aan prostituees, welke door schrijfster Heleen van Royen werden onthult, en zijn vrouw Marieke hebben hun scheidingshuis op het Realeneiland in Amsterdam te koop gezet voor een bedrag van 1,2 miljoen euro.

Het sijn twee panden, die voor 1 totaalprijs worden verkocht. Rob kocht deze in 2014 voor een bedrag van 705.000,-- euro en liet er een hypotheek op vestigen van 187.500,-- euro. Afgaande op de koopsom gloort er een winst aan de horizon van tegen de half miljoen euro.

De koper krijgt voor zijn of haar geld een woon/ werkhuis met een totale woonoppervlakte van 150 vierkante meter. Het totaal aantal kamers bedraagt 5, waaronder drie slaapkamers en twee badkamers. Dit alles verdeeld over vier woonlagen.

Op de tweede verdieping bevindt zich de living en op de bovenste etage de prachtige leefkeuken met alles erop en eraan. Op de eerste verdieping vind je de slaap- en een mooi open badkamer. Buiten een achtertuin van 22 vierkante meter, is er ook nog een dakterras te vinden.

Voor het parkeren van de auto is een vergunning nodig. Rob zal de winst van zijn woning op zeker gaan gebruiken voor de aanschaf van een nieuw optrekje.