Zoals bekend wordt Marco Borsato beschuldigd van vermeend overschrijdend gedrag met een jong meisje. Dit zou o.a. zijn gebeurd tijdens een barbecue die Marco voor zijn team had georganiseerd.

Ook zou hij een keer met de broek op zijn knieen zijn betrapt in de kleedkamer van The Voice Kids. Het meisje heeft aangifte gedaan, maar ook Marco zelf heeft aangifte gedaan wegens smaad en laster.

Nu ineens krijgt hij steun vanuit een onverachte hoek; ouders van deelnemers van The Voice Kids. Het gaat om ouders van deelnemers uit 2019. Ze zijn verbaasd over de beschuldigingen die richting Marco worden geuit.

“Als dit echt waar is, is dat heel heftig, maar wij kunnen ons er totaal niets bij voorstellen,” verteld een moeder Sharon Doelwijt aan AD. Haar dochter werd als kandidaat gecoacht door Marco.

“Wij hebben nooit gemerkt dat er iets speelde of dat meiden heel close met hem waren. Wij hebben zelf ook totaal geen naar gevoel overgehouden aan het contact met hem.

Hij was voor onze dochter altijd super aardig en begripvol.” Ook andere families kunnen zich niet herkennen in het verhaal.”We hebben het na alle berichtgeving nog eens aan onze dochter gevraagd, maar zij herkent zich totaal niet in dit verhaal.”

Sharon Doelwijt geeft aan dat deelnemers nooit alleen met Marco waren. Iedereen die ooit in zijn team heeft gezeten wordt hiervoor uitgenodigd. Wanneer zou hij dat dan ongemerkt hebben moeten doen?” 

Deze verklaring van de ouders is uiteraard zeer welkom in het team van Marco Borsato. Overigens is buiten de ene aangifte niet bekend dat andere deelneemsters ook aangifte hebben gedaan.

Op dit moment buigt het Openbaar Ministerie zich over de zaak om te kijken of er voldoende bewijs is om Marco te kunnen vervolgen.

ZOVEEL BETALEN DE MEIPANDJES MAANDELIJKS AAN HYPOTHEEKLASTEN