Aanstaande maandag is het D day voor diva Patricia Paay. Dan gaat ze in een prive kliniek in Breda onder het mes. Paay moet een heup operatie ondergan en daar ziet ze als een berg tegenop. Aan bekendeburen laat ze het volgende weten.

'Ik heb al een tijdje enorm veel pijn aan mijn heup en dat straalt naar je benen uit. De pijn is soms ondraaglijk. Toen ze in het ziekenhuis foto's gingen maken, bleeken mijn heupen versleten te zijn. Ik ontkom daardoor niet aan een operatie.

Natuurlijk zie ik er als een berg tegenop. Ik ben best wel een beetje bang, maar het moet. Ik laat overigens eerst de ene heup doen en dan pas de andere. Ik moet in ieder geval twee dagen in het ziekenhuis blijven voordat ik weer naar huis mag. En dan begint natuurlijk het revalidatie traject. Een tijdje lang zal ik met krukken moeten lopen.

Het komt allemaal weer goed. Ik neem Simone Kleinsma maar als voorbeeld.  Die staat ook alweer heerlijk werken en te dansen. Even op mijn tanden bijten en dan kan ik weer zonder pijn door het leven'. Ik kijk er nu alweer nar uit om heerlijk met mijn hondjes te kunnen wandelen'.